Υπηρεσίες

Προσφέρουμε αξιοπιστία, συνέπεια, ταχύτητα και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Βασικό μας μέλημα είναι η αναγνωρισιμότητα των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε μεθόδους διανομής και διαδικασίες ελέγχου που εκμηδενίζουν την πιθανότητα λάθους.

Διανομή Πόρτα-πόρτα

Ο διανομέας  χτυπά στην είσοδο  της πολυκατοικίας  ρωτώντας  εάν του επιτρέπουν να μπει μέσα έπειτα ανεβαίνει στο τελευταίο όροφο με το ασανσέρ και  κατεβαίνει  με τα πόδια βάζοντας  το φυλλάδιο κάτω  από το κάθε διαμέρισμα.

Διανομή σε Γραμματοκιβώτια

Ο διανομέας  προσπαθεί να μπει μέσα στην πολυκατοικία  χτυπώντας τα εξωτερικά κουδούνια και  τοποθετεί το κάθε έντυπο στα κουτιά της αλληλογραφίας ,εάν δεν υπάρχουν κουτιά μετρώντας τα κουδούνια της πολυκατοικίας τοποθετεί στο πρώτο σκαλοπάτι τα έντυπα σε εμφανή σημείο.

Διανομή σε Δημόσιες Υπηρεσίες

Ο διανομέας μπαίνει στο κτίριο της υπηρεσίας όπως (πχ. ΟΤΕ, ΔΟΥ, ΕΛΤΑ κτλ)και  δίνει το  έντυπο στο κάθε υπάλληλο τοποθετώντας  το πάνω στο γραφείο του.

Διανομή μόνο σε Καταστήματα

O διανομέας μπαίνει μέσα στο κατάστημα και δίνει το έντυπο στο χέρι του καταστηματάρχη.

Διανομή σε Αυτοκίνητα ( Παρμπρίζ )

O διανομέας  τοποθετεί στο παρμπρίζ του κάθε αυτοκίνητου σε εμφανή σημείο έτσι ώστε να δει ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου.

Διανομή Χέρι - Χέρι ( από σταθερό σημείο )

O διανομέας δίνει το έντυπο στα άτομα που περνούν από μπροστά του πάντα με χαμόγελο.

Διανομή σε Φανάρι - Σχολείο

Ο διανομέας βρίσκεται μισή ώρα  πριν χτυπήσει το κουδούνι του σχολείου έξω από την πόρτα του σχολικού συγκροτήματος δίνοντας το έντυπο στο γονιό του κάθε παιδιού αλλά και στο φανάρι δίνει το έντυπο στον οδηγό του αυτοκινήτου όταν ο σηματοδότης είναι κόκκινος.

Αφισοκόλληση Αφισέτας σε κατάστηματα  ρωτώντας τον ιδιοκτήτη του καταστήματος τοποθετεί την αφισετα στην εσωτερική μεριά της πόρτας του καταστήματος.

Διανέμουμε εφημερίδες , δείγματα , κουπόνια , κάρτες, προσκλήσεις και ότι άλλο σε έντυπη μορφή.

Προωθήσεις προϊόντων σε σουπερ μαρκετ , σε εγκαίνια και άλλα event  εδώ έχουμε εμφανίσιμες  κοπέλες οι οποίες  προωθούν το προϊόν σύμφωνα με της οδηγίες του πελάτη

Μετάβαση στο περιεχόμενο